Selecciona l’idioma:
Més
Bunyols de flor de carbassó Beignets de fleurs de courgettes
Pebrots en oli Poivrons à l’huile
14.00€
Gambes flambejades amb pastis Gambas flambées au pastis
16.00€
Carpaccio de bolets marrons, nous, oli de nous Carpaccio de champignons bruns, noix, huile de noix
12.00€
Velouté de castanya, espuma de tòfona Velouté de châtaignes, espuma à la truffe
Ballotine de pollastre farcida, crema de tòfona, risotto cremós Ballotine de volaille farcie, crème de truffe, risotto crémeux
28.00€
Pasta del xef Les Pâtes du Chef
19.00€
Vieires amb mantega de cítrics i verdures de temporada Noix de St Jacques au beurre d’agrumes, légumes de saison
32.00€
Granadina de vedella amb salsa de múrgoles, gratinat dauphinois Grenadin de veau sauce morilles, gratin dauphinois
34.00€
Caponata, ou poché Caponata, œuf poché
Tiramisú per a nadons Tiramisu de mimine
10.00€
Mousse de xocolata Mousse au chocolat
Postres del dia Dessert du jour
Gelat / Acord digestiu Accord glace / Digestif
Ofegat Affogato
9.00€